Terza zvao Jugu za sportskog direktora?!

U igri i bivši operativac Betisa iz Sevilje, tvrdi dnevni list Blic.

Fudbal 18.05.2015 | 19:00
Terza zvao Jugu za sportskog direktora?!

Crvenoj zvezdi je potrebna rekonstrukcija. Na terenu, ali i u upravljačkoj strukturi. Prema saznanjima dnevnog lista Blic generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić ima ambiciozan plan da u Ljutice Bogdana vrati jednog od najtrofejnijih igrača u istoriji ovdašnjeg fudbala Vladmira Jugovića.

Prema navodima tog lista Zvezdan Terzić je već zvao Jugovića i ponudio mu mesto sportskog direktora. Nema sumnje da bi navijači s oduševljenjem prihvatili dolazak čoveka koji simbolizuje najuspešniju epohu u istoriji crveno-belih. Jugović je bio potpredsednik Crvene zvezde tokom mandata Dobrivoja Tanasijevića, ali je brzo podneo ostavku. Od tada je živeo mirnim porodičnim životom u Beču i pitanje je da li ima ambicije da se vrati u srpski fudbal.

Otuda u Ljutice Bogdana razmišljaju o alternativnoj opciji. Blic tako navodi da je ozbiljan kandidat za sportskog direktora još jedan član zlatne generacije Vlada Stošić koji se na tom mestu dokazao u Betisu. On je sa klubom iz Sevilje izborio povratak u Primeru, a potom je u Betisu radio još dve godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar