Роби и Мијат стижу у Бијељину!

Други Турнир пријатељства, уз учешће 16 екипа из региона, одржаће се наредне недеље у Бијељини, а међу многобројним гостима биће и легенде попут Роберта Просинечког и Предрага Мијатовића.

Фудбал 16.05.2015 | 22:20
Роби и Мијат стижу у Бијељину!

На турниру ће учествовати најпознатији клубови који су писали историју фудбалске лиге некадаšње Југославије и који представљају перјаницу својих земаља.

На турниру ће наступити тимови до 16 година: Динамо Загреб (победник из 2014), Слобода Тузла, ОФК Београд, Сутјеска, Црвена звезда, Вележ, Осијек, Будућност, Партизан, Вардар, Жељезничар, Загреб, Ријека, Војводина, Сарајево и Напредак из Крушевац.

Екипе ће бити подељене у четири групе, а као и прошле године турнир ће бити одигран на четири терена у врхунском амбијенту Етно села Станишић.

Посебну димензију Турниру пријатељства у првој години дали су асови из региона Дејан Савићевић, Момчило Вукотић, Иван Гудељ, Горан Буњевчевић, Хусреф Мусемић, Радмило Михајловић, Срећко Катенец, Саво Милошевић, Митар Мркела и многи други.

Већина ће доћи и ове године, а долазак су потврдили и Предраг Мијатовић и Роберт Просинечки.

"Поново смо успели да окупимо најбоље екипе региона, овог пута у узрасту од 16 година. Уз сјајне услове које имамо на располагању, то представља гаранцију да ћемо на једном месту видети најталентованије момке у региону и одличан фудбал. Желим да се захвалим свима коју су узели учешће у организацији и да позовем публику да дође у што већем броју", изјавио је Саво Милошевић, уз Митра Мркелу најзаслужнији што је Турнир пријатељства заживео.

Турнир пријатељства одржаће се од 19. до 24. маја.

Коментари / 0

Оставите коментар