Robi i Mijat stižu u Bijeljinu!

Drugi Turnir prijateljstva, uz učešće 16 ekipa iz regiona, održaće se naredne nedelje u Bijeljini, a među mnogobrojnim gostima biće i legende poput Roberta Prosinečkog i Predraga Mijatovića.

Fudbal 16.05.2015 | 22:20
Robi i Mijat stižu u Bijeljinu!

Na turniru će učestvovati najpoznatiji klubovi koji su pisali istoriju fudbalske lige nekadašnje Jugoslavije i koji predstavljaju perjanicu svojih zemalja.

Na turniru će nastupiti timovi do 16 godina: Dinamo Zagreb (pobednik iz 2014), Sloboda Tuzla, OFK Beograd, Sutjeska, Crvena zvezda, Velež, Osijek, Budućnost, Partizan, Vardar, Željezničar, Zagreb, Rijeka, Vojvodina, Sarajevo i Napredak iz Kruševac.

Ekipe će biti podeljene u četiri grupe, a kao i prošle godine turnir će biti odigran na četiri terena u vrhunskom ambijentu Etno sela Stanišić.

Posebnu dimenziju Turniru prijateljstva u prvoj godini dali su asovi iz regiona Dejan Savićević, Momčilo Vukotić, Ivan Gudelj, Goran Bunjevčević, Husref Musemić, Radmilo Mihajlović, Srećko Katenec, Savo Milošević, Mitar Mrkela i mnogi drugi.

Većina će doći i ove godine, a dolazak su potvrdili i Predrag Mijatović i Robert Prosinečki.

"Ponovo smo uspeli da okupimo najbolje ekipe regiona, ovog puta u uzrastu od 16 godina. Uz sjajne uslove koje imamo na raspolaganju, to predstavlja garanciju da ćemo na jednom mestu videti najtalentovanije momke u regionu i odličan fudbal. Želim da se zahvalim svima koju su uzeli učešće u organizaciji i da pozovem publiku da dođe u što većem broju", izjavio je Savo Milošević, uz Mitra Mrkelu najzaslužniji što je Turnir prijateljstva zaživeo.

Turnir prijateljstva održaće se od 19. do 24. maja.

Komentari / 0

Ostavite komentar