Улице у Куманову и даље у блокади

Двије улице у центру Куманова и даље су у полицијској блокади.

Регион 16.05.2015 | 12:10
Улице у Куманову и даље у блокади

Ноћ у Куманову протекла је мирно. У дијелу града гдје су блокиране улице налази се више кључних објеката, дружавних и локалних институција и установа, јавили су македонски медији. 

Министарство унутрашњих послова Македоније јуче је саопштило да је саобраћај блокиран јер се предузимају мјере за повећање безбједности у Куманову. 

Из Регионалног центра за управљање кризама данас су саопштили да су обавијештени да су улице блокиране због превентивних полицијских активности. 

Према наводима појединих медија у Србији, више улица у Куманову је блокирано због потраге за терористом Сулејманом Османијем који је побјегао полицији док су га водили да им покаже гдје се налази сакривено оружје. 

Градоначелник Куманова Зоран Дамјановски апеловао је да се не шире спекулације о повећаном полицијском присуству и блокираним улицама у центру града док се МУП званично не огласи. 

Прошлог викенда у сукобу полиције и групе терориста у насељу Дивље насеље у Куманову убијено је осам македонских полицајаца, а 37 је рањено. 

Полиција је пронашла тијела 10 наоружаних људи, а 30 терориста се предало. 

Куманово је по величини трећи град у Македонији.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мд

16.05.2015 10:21

Ова македонска полиција и војска као ЈНА,словенци их најурили працкама а овим сиптари раде ста хоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

кк

16.05.2015 10:39

Прво јаве убили 14 а види сада 10,затим овај побегао под чудним околносима и све више вјерујем у оно што је објављено у србијанским медијима да је ово власт организовала са шиптарским криминалцима како би опстали на власт!

ОДГОВОРИТЕ