Анализа: Ко ће смјети да преузме Звезду?!

Лицитација увелико траје, па да набројимо нека од имена која се помињу...

Фудбал 17.05.2015 | 08:00
Анализа: Ко ће смјети да преузме Звезду?!

Од када је Ненад Лалатовић најавио одлазак са места тренера Црвене звезде, после пораза од Радничког 1923, кренула је трка да се сазна ко ће га заменити.

Као и увек, листа потенцијалних кандидата је прилично дугачка и мења се из дана у дан. Свако има своје изворе информација, а МОНДО је од својих сазнао да би на клупу црвено-белих могао поново да седне Владимир Петровић Пижон, којем је претходни мандат изненада окончан 2010. године, или, на предлог ветерана клуба, Зоран Филиповић, такође бивши голгетер и тренер клуба из Љутице Богдана.

Међу именима која су се помињала ових дана у медијима су Славиша Стојановић, Милорад Косановић (тренутно на клупи Новог Пазара), Симо Крунић (тренутно у Јагодини), Владан Милојевић (стратег Чукаричког), Милован Рајевац, Миодраг Божовић (доскорашњи тренер Локомотиве из Москве), прича се чак и о странцу...

За сада, најконкретнији је био лист "Спорт" са изјавом Драгомира Окуке:

"Ако добијем позив није искључено да га прихватим, без обзира на то што постоји опција да се вратим у Кину. Ипак, када чекате ангажман 'преко ноћи' може да дође до обрта".

Још је рано рећи ко је погодио, пошто руководство црвено-белих и даље само "опипава пулс" кандидатима, али свакако ће се последњих дана сезоне више писати о Лалатовићевом наследнику него о играчима и њиховим партијама, што момцима који нису показали много тога претходних месеци сигурно неће сметати.

Паралелно са причом о тренеру, поједини медији баве се и функцијом спортског директора, која је у Звезди упражњена још од одласка Зорана Стојадиновића пре годину и по дана.

Наводно, за то место тренутно конкуришу двојица бивших играча црвено-белих. "Курир" помиње Владу Стошића, а "Блиц" Владимира Југовића.

Кога бисте ви желели да видите као замену за Ненада Лалатовића?

Коментари / 0

Оставите коментар