Analiza: Ko će smjeti da preuzme Zvezdu?!

Licitacija uveliko traje, pa da nabrojimo neka od imena koja se pominju...

Fudbal 17.05.2015 | 08:00
Analiza: Ko će smjeti da preuzme Zvezdu?!

Od kada je Nenad Lalatović najavio odlazak sa mesta trenera Crvene zvezde, posle poraza od Radničkog 1923, krenula je trka da se sazna ko će ga zameniti.

Kao i uvek, lista potencijalnih kandidata je prilično dugačka i menja se iz dana u dan. Svako ima svoje izvore informacija, a MONDO je od svojih saznao da bi na klupu crveno-belih mogao ponovo da sedne Vladimir Petrović Pižon, kojem je prethodni mandat iznenada okončan 2010. godine, ili, na predlog veterana kluba, Zoran Filipović, takođe bivši golgeter i trener kluba iz Ljutice Bogdana.

Među imenima koja su se pominjala ovih dana u medijima su Slaviša Stojanović, Milorad Kosanović (trenutno na klupi Novog Pazara), Simo Krunić (trenutno u Jagodini), Vladan Milojević (strateg Čukaričkog), Milovan Rajevac, Miodrag Božović (doskorašnji trener Lokomotive iz Moskve), priča se čak i o strancu...

Za sada, najkonkretniji je bio list "Sport" sa izjavom Dragomira Okuke:

"Ako dobijem poziv nije isključeno da ga prihvatim, bez obzira na to što postoji opcija da se vratim u Kinu. Ipak, kada čekate angažman 'preko noći' može da dođe do obrta".

Još je rano reći ko je pogodio, pošto rukovodstvo crveno-belih i dalje samo "opipava puls" kandidatima, ali svakako će se poslednjih dana sezone više pisati o Lalatovićevom nasledniku nego o igračima i njihovim partijama, što momcima koji nisu pokazali mnogo toga prethodnih meseci sigurno neće smetati.

Paralelno sa pričom o treneru, pojedini mediji bave se i funkcijom sportskog direktora, koja je u Zvezdi upražnjena još od odlaska Zorana Stojadinovića pre godinu i po dana.

Navodno, za to mesto trenutno konkurišu dvojica bivših igrača crveno-belih. "Kurir" pominje Vladu Stošića, a "Blic" Vladimira Jugovića.

Koga biste vi želeli da vidite kao zamenu za Nenada Lalatovića?

Komentari / 0

Ostavite komentar