У Реалу више НЕ ЖЕЛЕ Икера и још шесторицу!

Анчелоти има подршку, али већ је почео преговоре са Ситијем! Кедира, Арбелоа и Коентрао најомраженији играчи Краљевског клуба. Италијани тврде да тренер Реала чак има и предуговор са Грађанима.

Фудбал 16.05.2015 | 10:20
У Реалу више НЕ ЖЕЛЕ Икера и још шесторицу!

Време је да се у Реалу сведу рачуни за неусепшну сезону и годину коју ће Краљевски клуб завршити без трофеја. Такав учинак је недопустив за елитни клуб, његовог захтевног председника Флорентина Перезу и већину размнажених навијача који не признају старе заслуге и занима их само садашњост.

Јасно је да ће у мадридском клубу бити ломова због овакве сезоне, а и данас се спекулише о одласку Карла Анчелотија. Италијански медији тврде да је прича о одласку Манчестер Сити сасвим реална и чак спекулишу да постоји потписан предуговор и да ће Анчелоти убрзо сам дати оставку у Реалу не чекајући отказ.

Мадридски спортски дневник Марка је направила велику анкету у којој су махом гласали навијачи Реала и поручили су ко има подршку, а ко треба да напусти Реал.

Интересантно је да Анћелоти и даље ужива подршку већине Реалових навијача. У анкети у којој је учествовало преко 170.000 испитаника, Анчелоти је добио подршку њих 59 одсто. Међутим, то је далеко мање од подршке коју је уживао пре шест месеци када су навијачи вршили притисак на Флорентина Переза да продужи уговор Анчелотију.

За разлику од италијанског тренбера неки играчи могу одмах да пакују кофере ако се питају Реалови навијачи.

У анкети су као непожељни означени Икер Касиљас, Алваро Арбелоа, Фабио Коентрао, Лукас Силва, Асијер Иљараменди и Чичарито Ернандез.

Очигледно да звиждуци Касиљасу на неким претходним утакмицама Реала нису били изловани инцидент и да је легендарни капитен Реала изгубио поверење елитног мадридизма. Да Касиљас треба да напусти Реал, сматра 58 одсто испитаника у Маркиној анкети. Најгори рејтинг има Кедира којем чак 89 одсто навијача једва чека да види леђа. То ће се и десити јер Немцу истиче уговор и он сигурно напушта клуб. За одлазак Алвара Арбелое је гласало 78 навијача, а само један проценат мање људи за одлазак Фабија Коентраа. Њихови одласци су извесни. Данило стиже уместо Арбелое, за Коентраа се тражи замена.

Ни млади везисти Иљараменди и Лукас Силва очигледно нису задовољили апетите пробирљивих Реалових навијача. Симпатије „Мадридиста“ су највише подељене око Чичарита којем истиче уговор о позајмици. Њих 51 одсто сматра да Реал не треба да га откупи док остатак верује да Мексиканац треба да остане.

Коментари / 0

Оставите коментар