U Realu više NE ŽELE Ikera i još šestoricu!

Ančeloti ima podršku, ali već je počeo pregovore sa Sitijem! Kedira, Arbeloa i Koentrao najomraženiji igrači Kraljevskog kluba. Italijani tvrde da trener Reala čak ima i predugovor sa Građanima.

Fudbal 16.05.2015 | 10:20
U Realu više NE ŽELE Ikera i još šestoricu!

Vreme je da se u Realu svedu računi za neusepšnu sezonu i godinu koju će Kraljevski klub završiti bez trofeja. Takav učinak je nedopustiv za elitni klub, njegovog zahtevnog predsednika Florentina Perezu i većinu razmnaženih navijača koji ne priznaju stare zasluge i zanima ih samo sadašnjost.

Jasno je da će u madridskom klubu biti lomova zbog ovakve sezone, a i danas se spekuliše o odlasku Karla Ančelotija. Italijanski mediji tvrde da je priča o odlasku Mančester Siti sasvim realna i čak spekulišu da postoji potpisan predugovor i da će Ančeloti ubrzo sam dati ostavku u Realu ne čekajući otkaz.

Madridski sportski dnevnik Marka je napravila veliku anketu u kojoj su mahom glasali navijači Reala i poručili su ko ima podršku, a ko treba da napusti Real.

Interesantno je da Anćeloti i dalje uživa podršku većine Realovih navijača. U anketi u kojoj je učestvovalo preko 170.000 ispitanika, Ančeloti je dobio podršku njih 59 odsto. Međutim, to je daleko manje od podrške koju je uživao pre šest meseci kada su navijači vršili pritisak na Florentina Pereza da produži ugovor Ančelotiju.

Za razliku od italijanskog trenbera neki igrači mogu odmah da pakuju kofere ako se pitaju Realovi navijači.

U anketi su kao nepoželjni označeni Iker Kasiljas, Alvaro Arbeloa, Fabio Koentrao, Lukas Silva, Asijer Iljaramendi i Čičarito Ernandez.

Očigledno da zvižduci Kasiljasu na nekim prethodnim utakmicama Reala nisu bili izlovani incident i da je legendarni kapiten Reala izgubio poverenje elitnog madridizma. Da Kasiljas treba da napusti Real, smatra 58 odsto ispitanika u Markinoj anketi. Najgori rejting ima Kedira kojem čak 89 odsto navijača jedva čeka da vidi leđa. To će se i desiti jer Nemcu ističe ugovor i on sigurno napušta klub. Za odlazak Alvara Arbeloe je glasalo 78 navijača, a samo jedan procenat manje ljudi za odlazak Fabija Koentraa. Njihovi odlasci su izvesni. Danilo stiže umesto Arbeloe, za Koentraa se traži zamena.

Ni mladi vezisti Iljaramendi i Lukas Silva očigledno nisu zadovoljili apetite probirljivih Realovih navijača. Simpatije „Madridista“ su najviše podeljene oko Čičarita kojem ističe ugovor o pozajmici. Njih 51 odsto smatra da Real ne treba da ga otkupi dok ostatak veruje da Meksikanac treba da ostane.

Komentari / 0

Ostavite komentar