Крај! И Роман дао ''зелено свјетло'' Чеху да иде!

"Добили смо званичну потврду да можемо да преговарамо са другим клубовима", поручио је агент чешког аса Виктор Колар.

Фудбал 16.05.2015 | 10:00
Крај! И Роман дао ''зелено свјетло'' Чеху да иде!

Легенда Челсија и донедавно један од најбољих голмана Европе Петр Чех броји последње дане на Стамфорд Бриџу. Како ствари тренутно стоје, Чех ће се од Плаваца из Лондона опростити на клупској турнеји по Аустралији, којом ће клуб затворити шампионску сезону.

После 11 дугих година, 492 утакмице, 15 освојених клупских титула са Челсијем и великим бројем индивидуалних признања искусни чешки чувар мреже добио је одрешене руке да започне преговоре са заинтересованим клубовима. А тренутно многи чекају у реду за Чехов потпис. Од Арсенала, преко ПСЖ-а и Монака, до Галатасараја, Интера и Реала – сви желе Петра Чеха.
„Петр има уговор са Челсијем, али могу да потврдим да је добио могућност да преговара са другим клубовима овог лета“, рекао је менаџер Виктор Колар за Талкспорт.

Међутим, још није разрешено да ли ће 33-годишњи ас, који је ове сезоне одиграо тек 15 утакмица у свим такмичењима, моћи да оде без обештећења и колико би новца тражио Челси.

Чеховом аутограму тренутно је најближи Арсен Венгер који је, према писању енглеских медија, већ спремио око 12.000.000 евра за прекаљеног голмана. Подсетимо, Чех је пао у други план после повратка суперталентованог Тиба Куртое са позајмице из Атлетико Мадрида.

Како се истиче, Жозе Мурињо је већ почео да тражи замену за Чеха, а на листи потенцијалних појачања налази се Џон Руди из Норича и голман КПР-а Роберт Грин.

Коментари / 0

Оставите коментар