Шеки: ''Друже'' Терзићу, купи прње и бјежи из Звезде!!!

Легенда клуба из Љутице Богдана нема дилему да би после срамотне сезоне комплетна управа црвено-белих морала да поднесе оставке!

Фудбал 17.05.2015 | 23:40
Шеки: ''Друже'' Терзићу, купи прње и бјежи из Звезде!!!

Титула је препуштена Партизану, дугови се нису смањили, нека деца заиста јесу промовисана у првотимце, али генерални утисак је да је Црвена зведа протраћила сезону 2014/2015. Пригодан крај тужне црвено-беле такмичарске године био је пораз од 1:2 од последњепласираног Радничког и то са играчем више. Пораз због којег би, категорички ће Звездина легенда Драгослав Шекуларац у интервјуу за Информер, комплетно руководство клуба из Љутице Богдана на челу са генералним директором Звезданом Терзићем морало да поднесе оставку!

"Да је којим случајем Звезда освојила титулу, друг Звездан Терзић би рекао да је он заслужан јер је нашао добре играче. Кажем друг, јер он свакако није господин. Да јесте, сад би се покупио са остатком управе и отишао из клуба. Међутим, образ му је као ђон и не верујем да га дотиче шта ко прича. Слушам шта народ прича и видим да их нико не подржава. Никада не бих могао да мрзим Звезду, али људе који воде Звезду, могу да не волим", децидно ће Шекуларац за Информер.

Он се дотакао и председника Светозара Мијаиловића.

"Баш сам пре неки дан питао Тозу како је пристао да буде председник, а да се ништа не пита. Само ми се кисело насмејао јер и он зна да сам у праву."

Шекуларац је такође навео да проблем није у одлазећем тренеру Ненаду Лалатовићу, али је јавност већ почела да спекулише о његовом наследнику. Дневни лист Спорт тако наводи да су кандидати за клупу Црвене звезде Милован Рајевац, Драган Окука, Милорад Косановић, али и тренер Чукаричког Владан Милојевић.

Коментари / 0

Оставите коментар