Šeki: ''Druže'' Terziću, kupi prnje i bježi iz Zvezde!!!

Legenda kluba iz Ljutice Bogdana nema dilemu da bi posle sramotne sezone kompletna uprava crveno-belih morala da podnese ostavke!

Fudbal 17.05.2015 | 23:40
Šeki: ''Druže'' Terziću, kupi prnje i bježi iz Zvezde!!!

Titula je prepuštena Partizanu, dugovi se nisu smanjili, neka deca zaista jesu promovisana u prvotimce, ali generalni utisak je da je Crvena zveda protraćila sezonu 2014/2015. Prigodan kraj tužne crveno-bele takmičarske godine bio je poraz od 1:2 od poslednjeplasiranog Radničkog i to sa igračem više. Poraz zbog kojeg bi, kategorički će Zvezdina legenda Dragoslav Šekularac u intervjuu za Informer, kompletno rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem moralo da podnese ostavku!

"Da je kojim slučajem Zvezda osvojila titulu, drug Zvezdan Terzić bi rekao da je on zaslužan jer je našao dobre igrače. Kažem drug, jer on svakako nije gospodin. Da jeste, sad bi se pokupio sa ostatkom uprave i otišao iz kluba. Međutim, obraz mu je kao đon i ne verujem da ga dotiče šta ko priča. Slušam šta narod priča i vidim da ih niko ne podržava. Nikada ne bih mogao da mrzim Zvezdu, ali ljude koji vode Zvezdu, mogu da ne volim", decidno će Šekularac za Informer.

On se dotakao i predsednika Svetozara Mijailovića.

"Baš sam pre neki dan pitao Tozu kako je pristao da bude predsednik, a da se ništa ne pita. Samo mi se kiselo nasmejao jer i on zna da sam u pravu."

Šekularac je takođe naveo da problem nije u odlazećem treneru Nenadu Lalatoviću, ali je javnost već počela da spekuliše o njegovom nasledniku. Dnevni list Sport tako navodi da su kandidati za klupu Crvene zvezde Milovan Rajevac, Dragan Okuka, Milorad Kosanović, ali i trener Čukaričkog Vladan Milojević.

Komentari / 0

Ostavite komentar