Три стране чекају Видићево ДА!

Манчини нема ништа против и већ је у нашао замену у виду свог бившег пулена, а пред Србином клечи Олимпијакос. 

Фудбал 18.05.2015 | 11:00
Три стране чекају Видићево ДА!

Три стране чекају да Немања Видић каже - “Да”. Његов одговор се са нестрпљењем ишчекује у Милану, Истанбулу и Атини.

Роберто Манћини једва чека да Србину види леђа. Иако му јавно пружа подршку, Манћини одавно ради на довођењу његове замене. Видић није одушевио играма у дресу Интера, у позним је годинама, а плата од 3.200.000 евра по сезони је један од највећих ставки у годишњем буџетру Интера. Зато се Манчини да ће Србин две године пре истека уговора пристати да напусти клуб и не тражи никакво обештећење за њега.

Московски Спартак се раније помињао као најреланија опција, али у последње време Олимпијакос фигурира као будућа дестинација Видића. Грчки медији баратају информацијама да су контакти између Олимпијакоса са једне и Видића и његовог менаџера са друге стране интензивирани ових дана. Грци у Видићу виде идеалног команданта одбране што им недостаје откако је Олоф Мелберг напустио клуб. Спремни су чак и да му понуде сличне финансијске услове онима које има у Интеру. Према сазнањима грчких медија, Видић је почео да се премишља иако је на почетку категорично одбијао селидбу у Пиреј.

Поред Олимпијакоса, Манчини нестрпљиво чека Видићев договор како би почео реализацију трансфер Семиха Каје из Галатасараја који би требало да замени Видића на штоперској позицији. Манчини је тренирао Кају у Галати и сматра да је он право решење за последњу линију Неразура.

Коментари / 0

Оставите коментар