Tri strane čekaju Vidićevo DA!

Mančini nema ništa protiv i već je u našao zamenu u vidu svog bivšeg pulena, a pred Srbinom kleči Olimpijakos. 

Fudbal 18.05.2015 | 11:00
Tri strane čekaju Vidićevo DA!

Tri strane čekaju da Nemanja Vidić kaže - “Da”. Njegov odgovor se sa nestrpljenjem iščekuje u Milanu, Istanbulu i Atini.

Roberto Manćini jedva čeka da Srbinu vidi leđa. Iako mu javno pruža podršku, Manćini odavno radi na dovođenju njegove zamene. Vidić nije oduševio igrama u dresu Intera, u poznim je godinama, a plata od 3.200.000 evra po sezoni je jedan od najvećih stavki u godišnjem budžetru Intera. Zato se Mančini da će Srbin dve godine pre isteka ugovora pristati da napusti klub i ne traži nikakvo obeštećenje za njega.

Moskovski Spartak se ranije pominjao kao najrelanija opcija, ali u poslednje vreme Olimpijakos figurira kao buduća destinacija Vidića. Grčki mediji barataju informacijama da su kontakti između Olimpijakosa sa jedne i Vidića i njegovog menadžera sa druge strane intenzivirani ovih dana. Grci u Vidiću vide idealnog komandanta odbrane što im nedostaje otkako je Olof Melberg napustio klub. Spremni su čak i da mu ponude slične finansijske uslove onima koje ima u Interu. Prema saznanjima grčkih medija, Vidić je počeo da se premišlja iako je na početku kategorično odbijao selidbu u Pirej.

Pored Olimpijakosa, Mančini nestrpljivo čeka Vidićev dogovor kako bi počeo realizaciju transfer Semiha Kaje iz Galatasaraja koji bi trebalo da zameni Vidića na štoperskoj poziciji. Mančini je trenirao Kaju u Galati i smatra da je on pravo rešenje za poslednju liniju Nerazura.

Komentari / 0

Ostavite komentar