Рафа иде у Вест Хем, Миха преузима Наполи!

Де Лорентис је наводно преломио после елиминације Наполија у полуфиналу Лиге Европе од Дњепра.

Фудбал 19.05.2015 | 08:20
Рафа иде у Вест Хем, Миха преузима Наполи!

Идеја о наставку сарадње између Наполија и Рафаела Бенитеза остала је далеко на истоку Европе, у Украјини, где су Наполитанци елиминисани у полуфиналу Лиге Европе од Дњепропетровска.

У недељи уочи реванша полуфинала, председник Наполија Аурелио Де Лорентис најавио је да ће с Бенитезом разговарати о наставку сарадње, али је јутро после елиминације Наполија канал "Спорт Медиасет" објавио да су на "Сан Паолу" преломили.

Бенитез, којем у јуну истиче уговор, прихватиће наводно да преузме Вест Хем Јунајтед, док ће његово место, потписом двогодишњег уговора, преузети српски тренер Синиша Михајловић.

О овој могућности дуго се спекулише у Италији, а ова прича пала је помало у други план када је Де Лорентис позвао Бенитеза на преговоре, међутим "Медиасет" наводи да је Михајловић у међувремену постигао џентлменски договор са темпераментним председником Наполија и да ће на лето напустити Сампдорију после непуне две године на "Марасију".

Наводно, ова вест чека потврду из простог разлога што се Наполи и даље бори за пласман у Лигу шампиона, а Сампдорија покушава да обезбеди Лигу Европе, па ни Де Лорентис, ни председник клуба из Ђенове Масимо Фереро, не желе да ремете атмосферу у екипама.

Уговор менаџера Вест Хема Сема Алардајса, који је у једном периоду сезоне бриљирао, а потом потпуно суновратио екипу у средину табеле, у међувремену је истекао, па су Бенитезу отворена врата клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар