Rafa ide u Vest Hem, Miha preuzima Napoli!

De Lorentis je navodno prelomio posle eliminacije Napolija u polufinalu Lige Evrope od Dnjepra.

Fudbal 19.05.2015 | 08:20
Rafa ide u Vest Hem, Miha preuzima Napoli!

Ideja o nastavku saradnje između Napolija i Rafaela Beniteza ostala je daleko na istoku Evrope, u Ukrajini, gde su Napolitanci eliminisani u polufinalu Lige Evrope od Dnjepropetrovska.

U nedelji uoči revanša polufinala, predsednik Napolija Aurelio De Lorentis najavio je da će s Benitezom razgovarati o nastavku saradnje, ali je jutro posle eliminacije Napolija kanal "Sport Mediaset" objavio da su na "San Paolu" prelomili.

Benitez, kojem u junu ističe ugovor, prihvatiće navodno da preuzme Vest Hem Junajted, dok će njegovo mesto, potpisom dvogodišnjeg ugovora, preuzeti srpski trener Siniša Mihajlović.

O ovoj mogućnosti dugo se spekuliše u Italiji, a ova priča pala je pomalo u drugi plan kada je De Lorentis pozvao Beniteza na pregovore, međutim "Mediaset" navodi da je Mihajlović u međuvremenu postigao džentlmenski dogovor sa temperamentnim predsednikom Napolija i da će na leto napustiti Sampdoriju posle nepune dve godine na "Marasiju".

Navodno, ova vest čeka potvrdu iz prostog razloga što se Napoli i dalje bori za plasman u Ligu šampiona, a Sampdorija pokušava da obezbedi Ligu Evrope, pa ni De Lorentis, ni predsednik kluba iz Đenove Masimo Ferero, ne žele da remete atmosferu u ekipama.

Ugovor menadžera Vest Hema Sema Alardajsa, koji je u jednom periodu sezone briljirao, a potom potpuno sunovratio ekipu u sredinu tabele, u međuvremenu je istekao, pa su Benitezu otvorena vrata kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar