Велбек не игра против ''свог'' Јунајтеда!

Нападач Арсенала Дани Велбек пропустиће предстојећу утакмицу са Манчестер Јунајтедом због повреде колена, рекао је менаџер лондонске екипе Арсен Венгер.

Фудбал 17.05.2015 | 08:20
Велбек не игра против ''свог'' Јунајтеда!

Велбек је прошле године из Манчестер јунајтеда дошао у Арсенал за 16 милиона фунти, а ове сезоне постигао је осам голова.

"Велбек је близу повратка на терен. Волео бих да ми је на располагању за утакмицу против Јунајтеда, али мораћемо да играмо без њега", рекао је Венгер.

Он је пропустио две последње утакмице због повреде колена, а изостаће из тима и за утакмицу на Олд Трафорду, у недељу од 17 часова.

Арсенал је у понедељак изгубио од Свонсија 1:0 и умањио шансе за освајање другог места. 'Тобџије' заузимају треће место на табели са 70 бодова, а испред је Манчестер Сити са три бода више. Манчестер јунајтед је четврти са 68 бодова и има утакмицу више од Арсенала.

"Наша форма у последњих неколико утакмица на гостујућим теренима је добра и то је знак напретка тима. Нова победа на Олд Трафорду би нас уверила да имамо снагу и помогла нам да будемо јачи следеће сезоне", рекао је Венгер. "Победом бисмо се одлепили од Јунајтеда и осигурали треће место. У тој утакмици сви прво очекују квалитет, али ми желимо да се издигнемо после пораза од Свонсија, одиграмо добро и остваримо добар резултат. Победа би била сјајна".

Коментари / 0

Оставите коментар