Velbek ne igra protiv ''svog'' Junajteda!

Napadač Arsenala Dani Velbek propustiće predstojeću utakmicu sa Mančester Junajtedom zbog povrede kolena, rekao je menadžer londonske ekipe Arsen Venger.

Fudbal 17.05.2015 | 08:20
Velbek ne igra protiv ''svog'' Junajteda!

Velbek je prošle godine iz Mančester junajteda došao u Arsenal za 16 miliona funti, a ove sezone postigao je osam golova.

"Velbek je blizu povratka na teren. Voleo bih da mi je na raspolaganju za utakmicu protiv Junajteda, ali moraćemo da igramo bez njega", rekao je Venger.

On je propustio dve poslednje utakmice zbog povrede kolena, a izostaće iz tima i za utakmicu na Old Trafordu, u nedelju od 17 časova.

Arsenal je u ponedeljak izgubio od Svonsija 1:0 i umanjio šanse za osvajanje drugog mesta. 'Tobdžije' zauzimaju treće mesto na tabeli sa 70 bodova, a ispred je Mančester Siti sa tri boda više. Mančester junajted je četvrti sa 68 bodova i ima utakmicu više od Arsenala.

"Naša forma u poslednjih nekoliko utakmica na gostujućim terenima je dobra i to je znak napretka tima. Nova pobeda na Old Trafordu bi nas uverila da imamo snagu i pomogla nam da budemo jači sledeće sezone", rekao je Venger. "Pobedom bismo se odlepili od Junajteda i osigurali treće mesto. U toj utakmici svi prvo očekuju kvalitet, ali mi želimo da se izdignemo posle poraza od Svonsija, odigramo dobro i ostvarimo dobar rezultat. Pobeda bi bila sjajna".

Komentari / 0

Ostavite komentar