Босанчић прави проблеме и у Звезди!

Фудбалер Црвене звезде лични бунт показао непоштовањем тренера и клуба за који игра.

Фудбал 15.05.2015 | 22:00
Босанчић прави проблеме и у Звезди!

Вук длаку мења, али ћуд никада.

Тако каже народна пословица, а она се у овом случају конкретно односи на Милоша Босанчића, фудбалера Црвене звезде.

Још док је био члан Партизана, Милош је био главни актер занимљиве анегдоте.

После тренинга у Земунелу, испред паркинга, срели су се тадашњи тренер "парног ваљка" Мирослав Ђукић и голобради тинејџер Босанчић. Ђукић је прилазио аутомобилу када му се из даљине, у друштву саиграча, обратио фудбалер.

"Шефе, где ћете?", питао је Босанчић.

"Хоћеш да те повезем? Идем...", није успео ни да заврши одговор, када се, сада подругљивим тоном, поново обратио млади фудбалер.

"Ма, не то. За Нову годину?"

Ђукић се окренуо, ушао у кола и одвезао својим путем. Босанчић, коме је ионако била климава позиција у тиму после много неискоришћених прилика да се наметне, од тог дана више није заиграо за први тим Партизана.

Скоро деценију касније, сада искусни 27-годишњи фудбалер средине терена, поново се понео непрофесионално и без поштовања према тренеру и клубу - Ненаду Лалатовићу и Црвеној звезди.

Милош Босанчић је у четвртак напустио тренинг црвено-белих, пишу "Новости"!

Док је тренер Лалатовић држао састанак на средини терена, Босанчић је без много интересовања за причу шефа стручног штаба гледао у небо. Када је Лалатовић приметио да га фудбалер не слуша, упутио му је критике и рекао му да је слободан ако жели да напусти тренинг.

Босанчић је потврдно одговорио и истог момента се лаганим кораком упутио ка свлачионици.

Фудбалер се током сезоне неколико пута јавно жалио да нема третман какав заслужује. Сада када је титула дефинитивно изгубљена, а тренер најавио одлазак из клуба, овај догађај са тренинга Звезде тешко да је некога изнендаио.

Коментари / 0

Оставите коментар