Bosančić pravi probleme i u Zvezdi!

Fudbaler Crvene zvezde lični bunt pokazao nepoštovanjem trenera i kluba za koji igra.

Fudbal 15.05.2015 | 22:00
Bosančić pravi probleme i u Zvezdi!

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada.

Tako kaže narodna poslovica, a ona se u ovom slučaju konkretno odnosi na Miloša Bosančića, fudbalera Crvene zvezde.

Još dok je bio član Partizana, Miloš je bio glavni akter zanimljive anegdote.

Posle treninga u Zemunelu, ispred parkinga, sreli su se tadašnji trener "parnog valjka" Miroslav Đukić i golobradi tinejdžer Bosančić. Đukić je prilazio automobilu kada mu se iz daljine, u društvu saigrača, obratio fudbaler.

"Šefe, gde ćete?", pitao je Bosančić.

"Hoćeš da te povezem? Idem...", nije uspeo ni da završi odgovor, kada se, sada podrugljivim tonom, ponovo obratio mladi fudbaler.

"Ma, ne to. Za Novu godinu?"

Đukić se okrenuo, ušao u kola i odvezao svojim putem. Bosančić, kome je ionako bila klimava pozicija u timu posle mnogo neiskorišćenih prilika da se nametne, od tog dana više nije zaigrao za prvi tim Partizana.

Skoro deceniju kasnije, sada iskusni 27-godišnji fudbaler sredine terena, ponovo se poneo neprofesionalno i bez poštovanja prema treneru i klubu - Nenadu Lalatoviću i Crvenoj zvezdi.

Miloš Bosančić je u četvrtak napustio trening crveno-belih, pišu "Novosti"!

Dok je trener Lalatović držao sastanak na sredini terena, Bosančić je bez mnogo interesovanja za priču šefa stručnog štaba gledao u nebo. Kada je Lalatović primetio da ga fudbaler ne sluša, uputio mu je kritike i rekao mu da je slobodan ako želi da napusti trening.

Bosančić je potvrdno odgovorio i istog momenta se laganim korakom uputio ka svlačionici.

Fudbaler se tokom sezone nekoliko puta javno žalio da nema tretman kakav zaslužuje. Sada kada je titula definitivno izgubljena, a trener najavio odlazak iz kluba, ovaj događaj sa treninga Zvezde teško da je nekoga iznendaio.

Komentari / 0

Ostavite komentar