Звезда опет зове Славишу Стојановића!

Према информацијама портала Моззарт спорт, руководство црвено-белих жели да на клупу врати тренера којег је "отписало" прошлог јуна.

Фудбал 18.05.2015 | 12:40
Звезда опет зове Славишу Стојановића!

Црвена звезда увелико тражи замену Ненаду Лалатовићу. Један од првих кандидата за наследника одлазећег шефа струке је управо његов претходник, Славиша Стојановић!

Према писању портала Моззарт спорт, челници клуба већ су ступили у контант са тренером који је прошлог јуна вратио титулу у Љутице Богдана, а у међувремену водио белгијски Лирс.

"Контакти су успостављени, а лоптица се налази у дворишту Славише Стојановића. На једној страни су емоције као и жеља да поново ради у Црвеној звезди, што је помињао у неформалним разговорима са београдским новинарима, а на другој страни је сурова реалност", открива тај портал.

Ако би се вратио на клупу црвено-белих, Стојановић би затекао практично подједнако тешку ситуацију каква га је дочекала и у лето 2013. Наредног лета, прославио је титулу, па напустио клуб по доласку Звездана Терзића на место првог спортског оперативца.

Стојановићев шампионски тим потом се разишао, а Звезда му је остала дужна, па се у делу медија спекулисало и да је поднео тужбу против црвено-белих, што је потом брзо демантовао.

Руководство Звезде очигледно је позивањем Стојановића признало сопствену грешку, а остаје да се види да ли ће бивши селектор Словеније прећи преко неизмиреног дуга и нефер третмана који је доживео у месецима по одласку са "Рајка Митића".

Звездану Терзићу је у том периоду било тешко да Стојановићу одговори на СМС поруке, али је сада контакт, ипак, лакше успостављен.

Коментари / 0

Оставите коментар