Zvezda opet zove Slavišu Stojanovića!

Prema informacijama portala Mozzart sport, rukovodstvo crveno-belih želi da na klupu vrati trenera kojeg je "otpisalo" prošlog juna.

Fudbal 18.05.2015 | 12:40
Zvezda opet zove Slavišu Stojanovića!

Crvena zvezda uveliko traži zamenu Nenadu Lalatoviću. Jedan od prvih kandidata za naslednika odlazećeg šefa struke je upravo njegov prethodnik, Slaviša Stojanović!

Prema pisanju portala Mozzart sport, čelnici kluba već su stupili u kontant sa trenerom koji je prošlog juna vratio titulu u Ljutice Bogdana, a u međuvremenu vodio belgijski Lirs.

"Kontakti su uspostavljeni, a loptica se nalazi u dvorištu Slaviše Stojanovića. Na jednoj strani su emocije kao i želja da ponovo radi u Crvenoj zvezdi, što je pominjao u neformalnim razgovorima sa beogradskim novinarima, a na drugoj strani je surova realnost", otkriva taj portal.

Ako bi se vratio na klupu crveno-belih, Stojanović bi zatekao praktično podjednako tešku situaciju kakva ga je dočekala i u leto 2013. Narednog leta, proslavio je titulu, pa napustio klub po dolasku Zvezdana Terzića na mesto prvog sportskog operativca.

Stojanovićev šampionski tim potom se razišao, a Zvezda mu je ostala dužna, pa se u delu medija spekulisalo i da je podneo tužbu protiv crveno-belih, što je potom brzo demantovao.

Rukovodstvo Zvezde očigledno je pozivanjem Stojanovića priznalo sopstvenu grešku, a ostaje da se vidi da li će bivši selektor Slovenije preći preko neizmirenog duga i nefer tretmana koji je doživeo u mesecima po odlasku sa "Rajka Mitića".

Zvezdanu Terziću je u tom periodu bilo teško da Stojanoviću odgovori na SMS poruke, ali je sada kontakt, ipak, lakše uspostavljen.

Komentari / 0

Ostavite komentar