После осам година потраге, изгубљена кћерка се појавила...

Алондра Дијас Гарсија (13) нестала је пре осам година када ју је отац украо од бивше супруге и побегао, иако је суд доделио старатељство њеној мајци Доротеји.

Свијет 15.05.2015 | 11:53
После осам година потраге, изгубљена кћерка се појавила...

Доротеја је годинама покушавала да дође до своје ћерке, али безуспешно. Пре само месец дана, мексичка полиција је пронашла девојчицу која је личила на Алондру, али се испоставило да је у питању 14-годишња Алондра Луна Нуњес. Њена мајка је изјавила да су прошли кроз ноћну мору када ју је полиција одвела и депортовала у Америку, али се ДНК анализом испоставило да то није девојчица коју траже.

Када је Рејналдо Дијас видео на телевизији ову причу, решио је да дозволи својој ћерки да се види са мајком, те ју је ненајављено довео на суђење. Девојчица је дошла на суд са три рођаке и представила се.

- Да, срећна сам са својим оцем. Ипак, иако ми је било лепо да живим са њим, увек сам осећала како ми нешто фали. Фалила ми је љубав мајке јер је нисам дуго видела, али такође желим да живим са својим оцем. Криво ми је што се све претворило у полицијску истрагу и борбу за старатељство - рекла је Алондра.

Још увек се чека на резултате ДНК анализе да би утврдили да ли је то заиста ћерка Доротеје Гарсије, јер полицијски званичници не желе да понове грешку.

Извор:Индепендент/Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар