Posle osam godina potrage, izgubljena kćerka se pojavila...

Alondra Dijas Garsija (13) nestala je pre osam godina kada ju je otac ukrao od bivše supruge i pobegao, iako je sud dodelio starateljstvo njenoj majci Doroteji.

Svijet 15.05.2015 | 11:53
Posle osam godina potrage, izgubljena kćerka se pojavila...

Doroteja je godinama pokušavala da dođe do svoje ćerke, ali bezuspešno. Pre samo mesec dana, meksička policija je pronašla devojčicu koja je ličila na Alondru, ali se ispostavilo da je u pitanju 14-godišnja Alondra Luna Nunjes. Njena majka je izjavila da su prošli kroz noćnu moru kada ju je policija odvela i deportovala u Ameriku, ali se DNK analizom ispostavilo da to nije devojčica koju traže.

Kada je Rejnaldo Dijas video na televiziji ovu priču, rešio je da dozvoli svojoj ćerki da se vidi sa majkom, te ju je nenajavljeno doveo na suđenje. Devojčica je došla na sud sa tri rođake i predstavila se.

- Da, srećna sam sa svojim ocem. Ipak, iako mi je bilo lepo da živim sa njim, uvek sam osećala kako mi nešto fali. Falila mi je ljubav majke jer je nisam dugo videla, ali takođe želim da živim sa svojim ocem. Krivo mi je što se sve pretvorilo u policijsku istragu i borbu za starateljstvo - rekla je Alondra.

Još uvek se čeka na rezultate DNK analize da bi utvrdili da li je to zaista ćerka Doroteje Garsije, jer policijski zvaničnici ne žele da ponove grešku.

Izvor:Independent/Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar