Данас облачно уз пљускове и грмљавину

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити претежно облачно вријеме са пљусковима и грмљавином.

Босна и Херцеговина 15.05.2015 | 09:16
Данас облачно уз пљускове и грмљавину

Ујутру на сјеверозападу и сјеверу облачно уз кишу понегдје, у осталим предјелима суво, док ће током дана бити спарно, промјенљиво и вјетровито вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јачи пљускови се очекују у сјеверним подручјима, док ће у Херцеговини бити умјерено до претежно облачно вријеме.

Дуваће слаб до умјерен вјетар већином јужног смјера. У сјеверним подручјима вјетар источног и сјевероисточног смјера.

Највиша дневна температура биће између 19 и 24 степена, на југу до 28 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Јутрос је у Српској и ФБиХ облачно, на сјеверу понегдје пада киша. На југу и југоистоку је сунчано уз мало облака, а дува слаб до умјерен вјетар јужних смјерова, на сјеверу промјенљив.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Бјелашница шест степени Целзијусових, Хан Пијесак 10, Чемерно, Купрес и Соколац 11, Гацко, Фоча, Источни Дрвар, Бугојно и Мраковица 12, Калиновик, Дрвар, Горажде, Шипово и Сребреница 13, Кнежево, Рибник, Билећа, Градачац, Јајце, Тузла и Зеница 14, Србац, Мркоњић Град, Вишеград, Добој, Бијељина, Сарајево и Зворник 15, Бањалука, Бихаћ, Ливно, Нови Град и Сански Мост 16, Мостар и Столац 17, Приједор 18, а Неум 21 степен Целзијусов.

Коментари / 0

Оставите коментар