Danas oblačno uz pljuskove i grmljavinu

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom.

Bosna i Hercegovina 15.05.2015 | 09:16
Danas oblačno uz pljuskove i grmljavinu

Ujutru na sjeverozapadu i sjeveru oblačno uz kišu ponegdje, u ostalim predjelima suvo, dok će tokom dana biti sparno, promjenljivo i vjetrovito vrijeme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jači pljuskovi se očekuju u sjevernim područjima, dok će u Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Duvaće slab do umjeren vjetar većinom južnog smjera. U sjevernim područjima vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najviša dnevna temperatura biće između 19 i 24 stepena, na jugu do 28 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutros je u Srpskoj i FBiH oblačno, na sjeveru ponegdje pada kiša. Na jugu i jugoistoku je sunčano uz malo oblaka, a duva slab do umjeren vjetar južnih smjerova, na sjeveru promjenljiv.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica šest stepeni Celzijusovih, Han Pijesak 10, Čemerno, Kupres i Sokolac 11, Gacko, Foča, Istočni Drvar, Bugojno i Mrakovica 12, Kalinovik, Drvar, Goražde, Šipovo i Srebrenica 13, Kneževo, Ribnik, Bileća, Gradačac, Jajce, Tuzla i Zenica 14, Srbac, Mrkonjić Grad, Višegrad, Doboj, Bijeljina, Sarajevo i Zvornik 15, Banjaluka, Bihać, Livno, Novi Grad i Sanski Most 16, Mostar i Stolac 17, Prijedor 18, a Neum 21 stepen Celzijusov.

Komentari / 0

Ostavite komentar