Савјети за облачење који никад не излазе из моде

За то што вам мајка каже да увучете стомак и избаците груди, има неколико разлога..

Мода и љепота 15.05.2015 | 08:01
Савјети за облачење који никад не излазе из моде

Када су у питању савети, већина људи жели да се обрати мајци - она је та која их воли, жели све најбоље и труди се да им олакша живот.

Још од детињства, мајке усмеравају децу и од њих праве људе, усађују им навике и обликују карактер, па и уче како да се одевају. Мајчини савети који се тичу модесу ванвременски, никада неће застарети и ваш стил може бити само бољи уколико их послушате!

1. Тинејџерке воле да облаче оно што је у моди, али мајка ће вас посаветовати да треба да купујете оно што пристаје вашој грађи.

2. Белих, обичних мајица никад доста! Слажу се уз све, иду и уз класичне, елегантне, али и опуштене, лежерне и спортске комбинације. Зато их треба имати неколико, како бисте могли да их уклапате скоро сваки дан - нећете погрешити.

3. За то што вам мајка каже да увучете стомак и избаците груди, има неколико разлога. Прво, фигураће вам изгледати лепше, а друго, држање ће бити правилно, а кичма ће остати здрава и исправљена.

4. Маме кажу да је хаљина прикладна за сваку прилику и у праву су! Само треба да одлучите о дужини, боји и моделу у зависности од прилике.

5. Носи оно што ти подиже самопоуздање, кажу мајке. Тачно тако, много лепше ћете изгледати у ономе у чему се пријатно осећате, јер ћете бити бољег расположења. Са друге стране, ако ноисте неки неудобни комад који вам не пристаје, само зато што је у моди, очекујте прави модни фијаско.

6. Ако си лепа унутра, бићеш лепа и споља... Да ли вам је ово познато? Много људи се слаже да особа која је добра никако не може бити ружна, док злобни, завидни и љубоморни људи увек делују антипатично, без обзира на објективно лепе црте лица.

7. Када вам је мама рекла да купите квалитетну ствар, знајте да је мислила на то да ћете моћи да је носите и за више од 10 година. Немојте одмах помислити да је ваша мама била шкрта, већ је знала да се мода увек изнова врти у круг, а стари трендови поново враћају, само мало измењени.

8. Златан мамин савет - Стил није оно што носите, већ како носите!

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар