Исламисти настављају са бруталним убиствима

Милитанти "Исламске државе" погубили су данас 26 цивила у Сирији, саопштила је група "Сиријска опсерваторија за људска права".

Свијет 14.05.2015 | 21:05
Исламисти настављају са бруталним убиствима

У саопштењу се наводи да је погубљено 26 цивила, од тога 10 је убијено одсијецањем главе, због сарадње са сиријским владиним снагама.

Исти извор наводи да су цивили убијени у близини античког града Палмире, те да су снаге сиријске владе "биле шокиране брзином напредовања исламиста".

"Опсерваторија" је раније саопштила да су милитанти ушли у град Тадмор, који се налази око километар удаљености од Палмире, који је на листи Свјетске културне баштине УНЕСКО-а.

Страхује се да ће Палмира проћи као и ирачки град Нимруд, који су исламисти уништили у априлу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Урааа

14.05.2015 19:18

Па сада видите засто Руси подрзавају Асада, а засто Американци саљу орузје исламистима? Јасно као дан ко је злоцинацка организација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бас ме занима

14.05.2015 21:45

Кад год се објави снимак ових мудзахедина муслимана.сви из федерације цуте не коментарису ниста зато сто су то њихове брадоње поносне на убиства невини људи.а да је србин ил хррват то урадијо и објавијо лајали би на сав глас овако гледају своју слику и вјеру.а нас прозивају устасама и цетницима.кад је питање косова и банде сиптарске долијат це и вама једном кад тад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран.

15.05.2015 06:35

Каква је то вјера одсијецати главе невиним људима.Сад ми се још више гаде.То нормалан народ не мозе урадити.А они величају тај ислам.

Name

Без бриге

15.05.2015 11:56

Нема коментара, ово и није вијест за већину коментатора овог портала.

ОДГОВОРИТЕ