Сви хоће Каванија!

Уругвајац Единсон Кавани могао би на лето да напусти ПСЖ, незадовољан статусом у Паризу, а ред клубова заинтересованих да га доведу је све дужи.

Фудбал 15.05.2015 | 11:40
Сви хоће Каванија!

Кавани је постигао 28 голова у својој другој сезони на Парку принчева, али није задовољан потпуно својим статусом трећег нападача екипе.

Уругвајац наводно није ни у најбољим односима са лидером овог тима Златаном Ибрахимовићем, па планира одлазак.

Листа екипа које би желеле да га доведу, прве спекулације кренуле су са Манчестер Јунајтедом, који је наводно фаворит,потом су се помињали Ливерпул и Арсенал, онда и Атлетико Мадрид, а сада су се у причу укључили Јувентус и Валенсија.

Италијански шампион већ планира следећу сезону, а приоритет је напад, јер би први стрелац екипе Карлос Тевес могао да напусти Торино и врати се кући у Аргентину.

Адут Јувентуса је жеља ПСЖ-а да купи Пола Погбу, те немогућност Француза да доведе сјајног везисту за кеш, због правила финансијског фер-плеја.

С друге стране, Валенсија појачана финансијским новим власником Питером Лимом, милијардером из Сингапура, тражи појачања која ће је учинити конкурентном у борби за титулу са Реалом, Барселоном и Атлетиком.

Предвиђа се да би евентуални Каванијем трансфер могао да вреди око 30 милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар