Svi hoće Kavanija!

Urugvajac Edinson Kavani mogao bi na leto da napusti PSŽ, nezadovoljan statusom u Parizu, a red klubova zainteresovanih da ga dovedu je sve duži.

Fudbal 15.05.2015 | 11:40
Svi hoće Kavanija!

Kavani je postigao 28 golova u svojoj drugoj sezoni na Parku prinčeva, ali nije zadovoljan potpuno svojim statusom trećeg napadača ekipe.

Urugvajac navodno nije ni u najboljim odnosima sa liderom ovog tima Zlatanom Ibrahimovićem, pa planira odlazak.

Lista ekipa koje bi želele da ga dovedu, prve spekulacije krenule su sa Mančester Junajtedom, koji je navodno favorit,potom su se pominjali Liverpul i Arsenal, onda i Atletiko Madrid, a sada su se u priču uključili Juventus i Valensija.

Italijanski šampion već planira sledeću sezonu, a prioritet je napad, jer bi prvi strelac ekipe Karlos Teves mogao da napusti Torino i vrati se kući u Argentinu.

Adut Juventusa je želja PSŽ-a da kupi Pola Pogbu, te nemogućnost Francuza da dovede sjajnog vezistu za keš, zbog pravila finansijskog fer-pleja.

S druge strane, Valensija pojačana finansijskim novim vlasnikom Piterom Limom, milijarderom iz Singapura, traži pojačanja koja će je učiniti konkurentnom u borbi za titulu sa Realom, Barselonom i Atletikom.

Predviđa se da bi eventualni Kavanijem transfer mogao da vredi oko 30 miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar