Илић: Титула је тамо гдје јој је и мјесто!

Капитен Партизана Саша Илић не може да се одлучи да ли му је дража прва или последња, јубиларна десета титула првака Србије.

Фудбал 15.05.2015 | 12:00
Илић: Титула је тамо гдје јој је и мјесто!

Црно-бели су у уторак прославили 26. титулу првака наше земље, седме откако је Србија самостална земља.

"Навијам за клуб од рођења, њега уз породицу највише волим и зато не могу да направим разлику да ли ми је дража прва или ова десета. Драго ми је што смо, без обзира на многобројне проблеме и перипетије, успели на крају да се извучемо и вратимо титулу где јој и место", рекао је Илић.

Илић је одавно легенда Партизана, оборио је многе рекорде, када навијачи и нису задовољни игром тима, њему се редовно пева са страхопоштовањем.

"Имам изванредан однос са навијачима и могу само да им захвалим и да им поручим да ћу у наредном периоду, колико год будем на терену, давати максимум. Они ћу бити ту да пресуде да ли је то довољно или не. Још ми је драже, што имам децу, која долазе на утакмице, сина који разуме ситуације и стално ме пита: "Тата, што теби ово певају?" Поносан сам на све то и још једном хвала навијачима на подршци. Наставићемо и даље освајамо трофеје", истакао је Илић.

Он са Партизаном осим десет титула првака државе има и три Купа.

"Битна ствар је да осећам Партизан и да га волим, а играчи то овде осећају. Знају да у Партизану морају да се носе с притиском, да не могу да живе од утакмице до утакмице, него морају да играју у континуитету добро, да би људи то препознали. Навијачи су то препознали и зато Партизан у будућности не мора да брине, јер има резултата који ће да замене не само мене, него и остале фудбалере који су при крају каријере", додао је капитен Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар