Ilić: Titula je tamo gdje joj je i mjesto!

Kapiten Partizana Saša Ilić ne može da se odluči da li mu je draža prva ili poslednja, jubilarna deseta titula prvaka Srbije.

Fudbal 15.05.2015 | 12:00
Ilić: Titula je tamo gdje joj je i mjesto!

Crno-beli su u utorak proslavili 26. titulu prvaka naše zemlje, sedme otkako je Srbija samostalna zemlja.

"Navijam za klub od rođenja, njega uz porodicu najviše volim i zato ne mogu da napravim razliku da li mi je draža prva ili ova deseta. Drago mi je što smo, bez obzira na mnogobrojne probleme i peripetije, uspeli na kraju da se izvučemo i vratimo titulu gde joj i mesto", rekao je Ilić.

Ilić je odavno legenda Partizana, oborio je mnoge rekorde, kada navijači i nisu zadovoljni igrom tima, njemu se redovno peva sa strahopoštovanjem.

"Imam izvanredan odnos sa navijačima i mogu samo da im zahvalim i da im poručim da ću u narednom periodu, koliko god budem na terenu, davati maksimum. Oni ću biti tu da presude da li je to dovoljno ili ne. Još mi je draže, što imam decu, koja dolaze na utakmice, sina koji razume situacije i stalno me pita: "Tata, što tebi ovo pevaju?" Ponosan sam na sve to i još jednom hvala navijačima na podršci. Nastavićemo i dalje osvajamo trofeje", istakao je Ilić.

On sa Partizanom osim deset titula prvaka države ima i tri Kupa.

"Bitna stvar je da osećam Partizan i da ga volim, a igrači to ovde osećaju. Znaju da u Partizanu moraju da se nose s pritiskom, da ne mogu da žive od utakmice do utakmice, nego moraju da igraju u kontinuitetu dobro, da bi ljudi to prepoznali. Navijači su to prepoznali i zato Partizan u budućnosti ne mora da brine, jer ima rezultata koji će da zamene ne samo mene, nego i ostale fudbalere koji su pri kraju karijere", dodao je kapiten Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar