Видео: Вријеме је за ''коначни обрачун''!

Суарез против Евре и Кјелинија - због њих је добио 29 мечева суспензије! Њих тројица ће 6. јуна у Берлину бити у првом плану.

Фудбал 15.05.2015 | 08:00
Видео: Вријеме је за ''коначни обрачун''!

Финале Лиге шампиона између Барселоне и Јувентуса биће окршај два тима која су ове сезоне дефинитивно највише заслужила да се нађу у самој завршници, али и први окршај ова два славна клуба у финалу елитног европског такмичења. Ипак, поред бројних занимљивости које ће пратити ово спектакуларно финале, овај меч многи су почели да називају "коначним обрачуном" између велике звезде Каталонаца Луиса Суареза и дефанзиваца Старе даме Патриса Евре и Ђорђа Кјелинија.

Темпераментни Уругвајац је у својој каријери због поменуте двојице фудбалера Јувентуса зарадио укупно 29 мечева суспензије и 135.000 евра казне. Због наводног вређања на расној основи Патриса Евре у дербију између Ливерпула и Манчестер јунајтеда 2011. године Суарез је добио осам утакмица суспензије 40.000 фунти (55.000 евра) казне.

Окршај са Ђорђом Кјелинијем догодио се на Светском првенсту у Бразилу. Суарез је снажног италијанског дефанзивца угризао за раме и због тога зарадио четири месеца суспензије из фудбала, девет мечева неиграња за национални тим Уругваја и 80.000 евра казне.

Суарез је пропустио укупно осам утакмица у Примери за Барселону, као и три меча Каталонаца у Лиги шампиона, а вратио се тачно у првом Ел Класику у овој сезони на Сантијаго Бернабеуу, када је Реал славио са 3:1.

Тројица играча "коначни обрачун" су заказала за 6. јун у Берлину, јавност ће их сигурно избацити у први план, али ће тада бити важно само једно, а то је трофеј Лиге шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар