Video: Vrijeme je za ''konačni obračun''!

Suarez protiv Evre i Kjelinija - zbog njih je dobio 29 mečeva suspenzije! Njih trojica će 6. juna u Berlinu biti u prvom planu.

Fudbal 15.05.2015 | 08:00
Video: Vrijeme je za ''konačni obračun''!

Finale Lige šampiona između Barselone i Juventusa biće okršaj dva tima koja su ove sezone definitivno najviše zaslužila da se nađu u samoj završnici, ali i prvi okršaj ova dva slavna kluba u finalu elitnog evropskog takmičenja. Ipak, pored brojnih zanimljivosti koje će pratiti ovo spektakularno finale, ovaj meč mnogi su počeli da nazivaju "konačnim obračunom" između velike zvezde Katalonaca Luisa Suareza i defanzivaca Stare dame Patrisa Evre i Đorđa Kjelinija.

Temperamentni Urugvajac je u svojoj karijeri zbog pomenute dvojice fudbalera Juventusa zaradio ukupno 29 mečeva suspenzije i 135.000 evra kazne. Zbog navodnog vređanja na rasnoj osnovi Patrisa Evre u derbiju između Liverpula i Mančester junajteda 2011. godine Suarez je dobio osam utakmica suspenzije 40.000 funti (55.000 evra) kazne.

Okršaj sa Đorđom Kjelinijem dogodio se na Svetskom prvenstu u Brazilu. Suarez je snažnog italijanskog defanzivca ugrizao za rame i zbog toga zaradio četiri meseca suspenzije iz fudbala, devet mečeva neigranja za nacionalni tim Urugvaja i 80.000 evra kazne.

Suarez je propustio ukupno osam utakmica u Primeri za Barselonu, kao i tri meča Katalonaca u Ligi šampiona, a vratio se tačno u prvom El Klasiku u ovoj sezoni na Santijago Bernabeuu, kada je Real slavio sa 3:1.

Trojica igrača "konačni obračun" su zakazala za 6. jun u Berlinu, javnost će ih sigurno izbaciti u prvi plan, ali će tada biti važno samo jedno, a to je trofej Lige šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar