Капитен Илић поручио Гробарима: Идем на 11. титулу!

Саша Илић играће за Партизан и у 39. години!

Фудбал 14.05.2015 | 20:20
Капитен Илић поручио Гробарима: Идем на 11. титулу!

Рођен 1977. Прву титулу освојио 1997. Десету јубиларну 2015. Поручио да ће бити ту и 2016.

А, имаће 38 пуних и "кусур" када се буде приводила крају сезона 2015/16.

Легендарни капитен Партизана Саша Илић поручио је навијачима, после освајања десете, да ће напасти и 11. титулу првака државе.

"Не могу да кажем да је титула рутински освојена, али смо сигурно највише показали и били најконстантнија екипа у првенству. Све време смо били на првом месту", рекао је Илић новинарима у Крушевцу. Партизан је победио данас Напредак у Крушевцу са 2:0 и тако два кола пре краја Супер лиге Србије освојио 26. титулу првака државе.

"Ово ми је десета титула у Партизану и то је изванредан податак, са којим мало фудбалера може да се подичи. Идем и на 11. титулу... Не могу да кажем која ми је најдража, свака ми је драга на свој начин. Сад изгледа као да је ова лако освојена, јер имамо 11 бодова више, али морам да признам да је у појединим тренуцима било баш тешко", казао је Илић.

Никола Дринчић је истакао да се због титуле и вратио у Партизан.

"Због овога сам се вратио у Партизан и не постоје речи да опишем колико сам срећан. Остаје нам још да освојимо Куп, а онда ћу знати какви су ми планови, да ли остајем или идем, јер желим миран да одем на одмор", рекао је Дринчић.

Фудбалери Партизана су освајање титуле прославили са навијачима у Крушевцу.

"Како да се не радујем? За ово се живи. Ово ми је прва титула у Партизану и само ми у свлачионици знамо колико ју је било тешко освојити је. Не смемо да заборавимо да су велики допринос овом трофеју дали играчи који су нас зимус напустили, а чији је допринос био велики, попут (Данка) Лазовића, (Петра) Шкулетића и (Војислава) Станковића, али и претходни стручни штаб који нам је доста помогао", навео је Дринчић.

Коментари / 0

Оставите коментар