Оливер Кан ''ошинуо'' по Пепу!!!

Појма немаш о одбрани, понижаваш Гецеа и уништаваш симболе немачког фудбала! Легендарни голман Бајерна и немачке репрезентације без милости у критикама на рачун шпанског стручњака.

Фудбал 14.05.2015 | 12:40
Оливер Кан ''ошинуо'' по Пепу!!!

Упркос чињеници да је наследио тим првака Европе који је у две сезоне добио лекције од шпанских великана Реала и Барселоне, Пеп Гвардиола и даље ужива подршку како у Бајерну, тако и у немачкој јавности. Медији углавном подржавају Пепа и не виде га као главног кривца за елиминацију Бавараца из полуфинала Лиге шампиона, али има и оних који су рапалили по њему са критикама.

Легендарни голман Бајерна и немачке ререзентације Оливер Кан је означио каталонског стратега као главног кривца за поразе Бавараца од шпанских великана.
„Ставио је Лама на Робенову позицију?! Боатенг је једини дефанзивац који игра добро, али му Гвардиола стално мења партнере и његова добра игра је онда бескорисна. Час игра са Бенатијом, час са Бадштубером, час са Дантеом који има проблеме са самопоуздањем после оног пораза 1:7 од Немачке на Мундијалу. Гвардиола уопште не обраћа пажњу на дефанзиву и када дођу велике утакмици види се да нема појма о одбрани“, рекао је Кан.

Кана посебно боли статус Марија Гецеа којем Гвардиола даје све мању минутажу.
„Гвардиола понижава Гецеа одлуком да га уведе када је већ све готово. Овако ризикује да уништи његов таленат. И када му игра, онда игра на уштрб Милера. Мислим да ти проблеми са двојицом симбола немачког фудбала морају што пре да се реше“, поручио је Кан.

Коментари / 0

Оставите коментар