Oliver Kan ''ošinuo'' po Pepu!!!

Pojma nemaš o odbrani, ponižavaš Gecea i uništavaš simbole nemačkog fudbala! Legendarni golman Bajerna i nemačke reprezentacije bez milosti u kritikama na račun španskog stručnjaka.

Fudbal 14.05.2015 | 12:40
Oliver Kan ''ošinuo'' po Pepu!!!

Uprkos činjenici da je nasledio tim prvaka Evrope koji je u dve sezone dobio lekcije od španskih velikana Reala i Barselone, Pep Gvardiola i dalje uživa podršku kako u Bajernu, tako i u nemačkoj javnosti. Mediji uglavnom podržavaju Pepa i ne vide ga kao glavnog krivca za eliminaciju Bavaraca iz polufinala Lige šampiona, ali ima i onih koji su rapalili po njemu sa kritikama.

Legendarni golman Bajerna i nemačke rerezentacije Oliver Kan je označio katalonskog stratega kao glavnog krivca za poraze Bavaraca od španskih velikana.
„Stavio je Lama na Robenovu poziciju?! Boateng je jedini defanzivac koji igra dobro, ali mu Gvardiola stalno menja partnere i njegova dobra igra je onda beskorisna. Čas igra sa Benatijom, čas sa Badštuberom, čas sa Danteom koji ima probleme sa samopouzdanjem posle onog poraza 1:7 od Nemačke na Mundijalu. Gvardiola uopšte ne obraća pažnju na defanzivu i kada dođu velike utakmici vidi se da nema pojma o odbrani“, rekao je Kan.

Kana posebno boli status Marija Gecea kojem Gvardiola daje sve manju minutažu.
„Gvardiola ponižava Gecea odlukom da ga uvede kada je već sve gotovo. Ovako rizikuje da uništi njegov talenat. I kada mu igra, onda igra na uštrb Milera. Mislim da ti problemi sa dvojicom simbola nemačkog fudbala moraju što pre da se reše“, poručio je Kan.

Komentari / 0

Ostavite komentar