Бојана: Срећна сам! Опет сам на правом путу!

Бојана Јовановски наставила је победнички низ на турниру у Риму и после тријумфа над Медисон Киз рекла је како се налази на правом путу.

Тенис 14.05.2015 | 09:20
Бојана: Срећна сам! Опет сам на правом путу!

"Одиграла сам до сада четири сјајна меча у Риму, прошла квалификације и пласирала се у осмину финала. Изузетно сам задовољна, јер сам након дужег времена везала четири победе и то над сјајним тенисеркама. Имала сам пуно проблема са повредом и то ме је дуго мучило, самим тим се одразило и на моје резултате на терену, на игру, на ранг, на све, а сада сам на правом путу и желим да наставим у истом ритму, даћу све од себе да тако и буде", рекла је Јовановски.

Бојана је након успешно одиграних квалификација забележила и две победе у главном жребу, најпре над францускињом Каролином Гарсијом, и потом над великом америчком надом Медисон Киз са 6:4, 1:6, 6:3.

"Вредно радим и верујем у нове успехе, уживам у Риму, сјајно се осећам на терену и обећавам да ћу у наредном мечу такође дати све од себе. Играм против Шарапове са којом сам играла само једном до сада, у Торонту пре четири године када је она победила. Много ми значе ове победе у Риму, за самопоуздање и за моју игру, указују ми да сам на правом путу повратка после велике борбе са повредом", истакла је Јовановски.

Коментари / 0

Оставите коментар