Bojana: Srećna sam! Opet sam na pravom putu!

Bojana Jovanovski nastavila je pobednički niz na turniru u Rimu i posle trijumfa nad Medison Kiz rekla je kako se nalazi na pravom putu.

Tenis 14.05.2015 | 09:20
Bojana: Srećna sam! Opet sam na pravom putu!

"Odigrala sam do sada četiri sjajna meča u Rimu, prošla kvalifikacije i plasirala se u osminu finala. Izuzetno sam zadovoljna, jer sam nakon dužeg vremena vezala četiri pobede i to nad sjajnim teniserkama. Imala sam puno problema sa povredom i to me je dugo mučilo, samim tim se odrazilo i na moje rezultate na terenu, na igru, na rang, na sve, a sada sam na pravom putu i želim da nastavim u istom ritmu, daću sve od sebe da tako i bude", rekla je Jovanovski.

Bojana je nakon uspešno odigranih kvalifikacija zabeležila i dve pobede u glavnom žrebu, najpre nad francuskinjom Karolinom Garsijom, i potom nad velikom američkom nadom Medison Kiz sa 6:4, 1:6, 6:3.

"Vredno radim i verujem u nove uspehe, uživam u Rimu, sjajno se osećam na terenu i obećavam da ću u narednom meču takođe dati sve od sebe. Igram protiv Šarapove sa kojom sam igrala samo jednom do sada, u Torontu pre četiri godine kada je ona pobedila. Mnogo mi znače ove pobede u Rimu, za samopouzdanje i za moju igru, ukazuju mi da sam na pravom putu povratka posle velike borbe sa povredom", istakla je Jovanovski.

Komentari / 0

Ostavite komentar