Видео: Срби марширају Њемачком!

Качар и Костић изабрани у тим кола Бундеслиге! Тандем српских интернационалаца добио велики број гласова навијача најбољих немачких клубова.

Фудбал 14.05.2015 | 08:20
Видео: Срби марширају Њемачком!

Срби марширају Немачком и одушевљавају бундеслигашке навијаче! Наравно, погађате реч је о Гојку Качару и Филипу Костићу.

Бивши члан Војводине би својим головима могао Хамбургу да обезбеди останак у Бундеслиги. Новосађанин је бриљирао у претходних десетак дана, постигавши два гола у два меча. Прво је на гостовању Мајнцу у завршници меча донео сва три бода свом тиму, да би у протеклом колу у последњем минуту спречио славље Фрајбурга у Хамбургу, диреткно доневши клубу четири бода у борби за опстанак.

Да одличне партије Качара на северу Немачке буду пропраћене и на југу, побринуо се крилни везиста Штутгарта Филип Костић. Бивши играч Радничког 1923 и Гронингена постигао је други гол у победи Шваба над Мајнцом – 2:0. Штутгарт је том победом остао у трци за голи живот, пошто се налази на последњем месту Бундеслиге, са два бода мање од 12. пласираног ХСВ-а. Костићу је то био трећи погодак ове сезоне, а други на два последња меча, пошто је у поразу од Шалкеа 3:2 био стрелац другог гола.

Сјајне игре 22-годишњег Костића биле су протеклих дана примећене и од стране великих имена па су тако Лотар Матеус и Дитмар Хаман српског интернационалца упоредили са звездом Бајерн Минхена Франком Риберијем.

Тим 32. кола Бундеслиге у избору навијача саставио 11 најбољих у формацији 3-4-3. На голу је Јан Зомер (Борусија Менхенгладбах), а испред њега одбрану су чинили Ерик Дурм (Борусија Дортмунд), Тим Клосе (Волфсбург) и Јонас Хектор (Келн). На средини терена, поред Качара и Костића, налазе се и Хенрих Мхитаријан (Борусија Дортмунд) и Патрик Херман (Менхенгладбах). У нападу се налази трио Харис Сеферовић (Ајнтрахт), Бас Дост (Волфсбург) и Раул Бобадиља (Аугзбург).

Коментари / 0

Оставите коментар