Video: Srbi marširaju Njemačkom!

Kačar i Kostić izabrani u tim kola Bundeslige! Tandem srpskih internacionalaca dobio veliki broj glasova navijača najboljih nemačkih klubova.

Fudbal 14.05.2015 | 08:20
Video: Srbi marširaju Njemačkom!

Srbi marširaju Nemačkom i oduševljavaju bundesligaške navijače! Naravno, pogađate reč je o Gojku Kačaru i Filipu Kostiću.

Bivši član Vojvodine bi svojim golovima mogao Hamburgu da obezbedi ostanak u Bundesligi. Novosađanin je briljirao u prethodnih desetak dana, postigavši dva gola u dva meča. Prvo je na gostovanju Majncu u završnici meča doneo sva tri boda svom timu, da bi u proteklom kolu u poslednjem minutu sprečio slavlje Frajburga u Hamburgu, diretkno donevši klubu četiri boda u borbi za opstanak.

Da odlične partije Kačara na severu Nemačke budu propraćene i na jugu, pobrinuo se krilni vezista Štutgarta Filip Kostić. Bivši igrač Radničkog 1923 i Groningena postigao je drugi gol u pobedi Švaba nad Majncom – 2:0. Štutgart je tom pobedom ostao u trci za goli život, pošto se nalazi na poslednjem mestu Bundeslige, sa dva boda manje od 12. plasiranog HSV-a. Kostiću je to bio treći pogodak ove sezone, a drugi na dva poslednja meča, pošto je u porazu od Šalkea 3:2 bio strelac drugog gola.

Sjajne igre 22-godišnjeg Kostića bile su proteklih dana primećene i od strane velikih imena pa su tako Lotar Mateus i Ditmar Haman srpskog internacionalca uporedili sa zvezdom Bajern Minhena Frankom Riberijem.

Tim 32. kola Bundeslige u izboru navijača sastavio 11 najboljih u formaciji 3-4-3. Na golu je Jan Zomer (Borusija Menhengladbah), a ispred njega odbranu su činili Erik Durm (Borusija Dortmund), Tim Klose (Volfsburg) i Jonas Hektor (Keln). Na sredini terena, pored Kačara i Kostića, nalaze se i Henrih Mhitarijan (Borusija Dortmund) i Patrik Herman (Menhengladbah). U napadu se nalazi trio Haris Seferović (Ajntraht), Bas Dost (Volfsburg) i Raul Bobadilja (Augzburg).

Komentari / 0

Ostavite komentar