НАТО не прима ЦГ, Македонију, Србију, БиХ

Покрет - Избор је наш прије десетак година је у Бањалуци поставио плакате: „НАТО не жели нас, не желимо ни ми НАТО“.

Босна и Херцеговина 13.05.2015 | 12:18
НАТО не прима ЦГ, Македонију, Србију, БиХ

Објашњење је било: „Ако је НАТО бомбардовао Републику Српску 1995, Србију и Црну Гору 1999. и обезбиједио проглашење такозваног независног Косова, нормално је да нас не жели, као што је природан и наш одговор, не желимо ни ми НАТО“.

Терористички напад у Куманову показује да је све реалнији процес стварања такозване Велике Албаније. Тако нешто Шиптари – Албанци не би ни почели стварати без помоћи најмоћније западне силе.

С обзиром да би неприродна Албанија, то јест такозвана Велика Албанија заузимала и дијелове територија Црне Горе, Македоније и Србије, НАТО неће да прими у своје редове наведене нестабилне државе. Чак и Грчка, која је чланица НАТО-а може доћи у ситуацију да буде искључена или да изађе из тог војнополитичког савеза, тим прије што неприродна, такозвана Велика Албанија обухвата и дио територије Грчке.

Најмоћнија западна сила могла би, да у том процесу стварања неприродне Албаније, све учинити, како би увукла Турску у та дешавања, и то преко Кипра.

Центар моћи који жели једнополарни глобалистички свијет, а који контролише најјаче западне силе, покушаће на тај начин спријечити, за своје циљеве, можда највећу препреку – савезништво православља и ислама.

А можда и не буде тако, наводи се у саопштењу Покрета - Избор је наш.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Незапослен

13.05.2015 10:45

Имали , гдје каквог посла ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

јапаја

13.05.2015 10:59

Има у Авгснистану!

Name

Оки87

13.05.2015 10:49

Покушаће, али надам се да неће спријечити савезништво православља и ислама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

13.05.2015 13:12

Јаки раде шта и како хоће.Али кад-тад че и они ослабити,као и други.Тко преживи,причат че.

ОДГОВОРИТЕ