NATO ne prima CG, Makedoniju, Srbiju, BiH

Pokret - Izbor je naš prije desetak godina je u Banjaluci postavio plakate: „NATO ne želi nas, ne želimo ni mi NATO“.

Bosna i Hercegovina 13.05.2015 | 12:18
NATO ne prima CG, Makedoniju, Srbiju, BiH

Objašnjenje je bilo: „Ako je NATO bombardovao Republiku Srpsku 1995, Srbiju i Crnu Goru 1999. i obezbijedio proglašenje takozvanog nezavisnog Kosova, normalno je da nas ne želi, kao što je prirodan i naš odgovor, ne želimo ni mi NATO“.

Teroristički napad u Kumanovu pokazuje da je sve realniji proces stvaranja takozvane Velike Albanije. Tako nešto Šiptari – Albanci ne bi ni počeli stvarati bez pomoći najmoćnije zapadne sile.

S obzirom da bi neprirodna Albanija, to jest takozvana Velika Albanija zauzimala i dijelove teritorija Crne Gore, Makedonije i Srbije, NATO neće da primi u svoje redove navedene nestabilne države. Čak i Grčka, koja je članica NATO-a može doći u situaciju da bude isključena ili da izađe iz tog vojnopolitičkog saveza, tim prije što neprirodna, takozvana Velika Albanija obuhvata i dio teritorije Grčke.

Najmoćnija zapadna sila mogla bi, da u tom procesu stvaranja neprirodne Albanije, sve učiniti, kako bi uvukla Tursku u ta dešavanja, i to preko Kipra.

Centar moći koji želi jednopolarni globalistički svijet, a koji kontroliše najjače zapadne sile, pokušaće na taj način spriječiti, za svoje ciljeve, možda najveću prepreku – savezništvo pravoslavlja i islama.

A možda i ne bude tako, navodi se u saopštenju Pokreta - Izbor je naš.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nezaposlen

13.05.2015 10:45

Imali , gdje kakvog posla ?

ODGOVORITE
Name

japaja

13.05.2015 10:59

Ima u Avgsnistanu!

Name

Оки87

13.05.2015 10:49

Покушаће, али надам се да неће спријечити савезништво православља и ислама.

ODGOVORITE
Name

007

13.05.2015 13:12

Jaki rade šta i kako hoće.Ali kad-tad če i oni oslabiti,kao i drugi.Tko preživi,pričat če.

ODGOVORITE