Нашли новчаник пун пара, награђени кафом

Радници галерије подова у Железничкој улици у Крушевцу пронашли су новчаник са 450 евра и неколико кредитних картица и вратили га власнику Срђану Томашу из Београда.

Србија 13.05.2015 | 11:44
Нашли новчаник пун пара, награђени кафом

"При крају радног времена, у понедељак, на пулту сам приметио новчаник. Позвао сам колеге и видели смо да у њему 450 евра, пет или шест платних картица, личне документе. Све је гласило да име Срђана Томаша из Београда", прича продавац Драгиша Стојановић.

Одмах су почели потрагу за власником новчаника. Пронашли су његов профил на Фејсбуку и послали му поруку али се он није јављао.

"Позвали смо “Банку Интеза” у Београду и објаснили им о чему се ради. Успели смо да дођемо до Срђановог телефона. Када смо га позвали био је у Александровцу. Није ни приметио да је изгубио новчаник. Када је дошао да преузме своје ствари частио нас је соком и колачима", прича пословођа Мирослав Томић.

Запослени у продавници причају да су пре десетак дана имали сличан случај. Тада је новчаник са 20 долара и нешто евра и динара у њиховом објекту заборавила средовечна жена коју су такође успели да пронађу и да јој врате новац.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Искрен

13.05.2015 10:42

Цуј кафом, који бједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС.СРБ

13.05.2015 11:37

Би му вратио мало сутра,сто губе,,,сто надјем не врацам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

13.05.2015 17:04

Сто изгубис не трази а сто надјес не кази и то је то овако су могли имати по 200 еврица а он им дао по 20 фенинга

ОДГОВОРИТЕ