Našli novčanik pun para, nagrađeni kafom

Radnici galerije podova u Železničkoj ulici u Kruševcu pronašli su novčanik sa 450 evra i nekoliko kreditnih kartica i vratili ga vlasniku Srđanu Tomašu iz Beograda.

Srbija 13.05.2015 | 11:44
Našli novčanik pun para, nagrađeni kafom

"Pri kraju radnog vremena, u ponedeljak, na pultu sam primetio novčanik. Pozvao sam kolege i videli smo da u njemu 450 evra, pet ili šest platnih kartica, lične dokumente. Sve je glasilo da ime Srđana Tomaša iz Beograda", priča prodavac Dragiša Stojanović.

Odmah su počeli potragu za vlasnikom novčanika. Pronašli su njegov profil na Fejsbuku i poslali mu poruku ali se on nije javljao.

"Pozvali smo “Banku Inteza” u Beogradu i objasnili im o čemu se radi. Uspeli smo da dođemo do Srđanovog telefona. Kada smo ga pozvali bio je u Aleksandrovcu. Nije ni primetio da je izgubio novčanik. Kada je došao da preuzme svoje stvari častio nas je sokom i kolačima", priča poslovođa Miroslav Tomić.

Zaposleni u prodavnici pričaju da su pre desetak dana imali sličan slučaj. Tada je novčanik sa 20 dolara i nešto evra i dinara u njihovom objektu zaboravila sredovečna žena koju su takođe uspeli da pronađu i da joj vrate novac.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Iskren

13.05.2015 10:42

Cuj kafom, koji bjednik

ODGOVORITE
Name

RS.SRB

13.05.2015 11:37

Bi mu vratio malo sutra,sto gube,,,sto nadjem ne vracam

ODGOVORITE
Name

Md

13.05.2015 17:04

Sto izgubis ne trazi a sto nadjes ne kazi i to je to ovako su mogli imati po 200 evrica a on im dao po 20 feninga

ODGOVORITE