Милинковић: "Полако с' та појачања"!

Тренер црно-белих тражи стрпљење и обзир према актуелним играчима тима из Хумске.

Фудбал 13.05.2015 | 14:00
Милинковић: "Полако с' та појачања"!

Милош Јојић, Миралем Сулејмани, Гојко Качар...

Атрактивна листа играча који би могли да предстојећег лета задуже опрему Партизана изазива велику пажњу јавности. Бар колико и шанса црно-белих да већ у Крушевцу "овере" титулу.

Тренер клуба из Хумске Зоран Милинковић разуме велико интересовање, али тражи и стрпљење.

"Верујте, да вам најискреније кажем, да до сада није било разговора на ту тему, заиста. Наравно, поштујем интересовање јавности и то је све нормално када је Партизан у питању, али сви смо веома одговорни. Првенство није завршено, чека нас финале Купа и то је посао који наши момци и стручни штаб морају да ураде", рекао је шеф струке црно-белих на конференцији за новинаре у Хумској.

Милинковић објашњава да би било неправедно према садашњим играчима Партизана да се у финишу сезоне говори о момцима који би могли да дођу у клуб.

"На ту тему уопште нисмо разговарали. То не би било фер, због наших играча, ових момака који сада носе црно-бели дрес. По окончању сезоне ти разговори следеће. Има времена за такве ствари. Само, не бих никад, ни данас, прескочио чињеницу да нас чека утакмица, у Крушевцу и да би требало да обезбедимо наслов првака, иако јесте надохват руке", преусмерио је тренер Партизана пажњу на наредну утакмицу свог тима.

Уз то, додао је...

"Партизан, сходно могућностима, учиниће све да и навијачи буду задовољни урађеним у предстојећем периоду. Ипак, да до краја изгурамо све како треба. Можда сам досадан с тим, али искрено то тако видим".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде

13.05.2015 06:31

Јојиц, Сулејмани, Кацар добар спиц и несто за одбрану и ето ЛС и доста лове да се све то исплати само напред ЛС није далеко. Улозите и све це бити троструко врацено па и висе.

ОДГОВОРИТЕ