Milinković: "Polako s' ta pojačanja"!

Trener crno-belih traži strpljenje i obzir prema aktuelnim igračima tima iz Humske.

Fudbal 13.05.2015 | 14:00
Milinković: "Polako s' ta pojačanja"!

Miloš Jojić, Miralem Sulejmani, Gojko Kačar...

Atraktivna lista igrača koji bi mogli da predstojećeg leta zaduže opremu Partizana izaziva veliku pažnju javnosti. Bar koliko i šansa crno-belih da već u Kruševcu "overe" titulu.

Trener kluba iz Humske Zoran Milinković razume veliko interesovanje, ali traži i strpljenje.

"Verujte, da vam najiskrenije kažem, da do sada nije bilo razgovora na tu temu, zaista. Naravno, poštujem interesovanje javnosti i to je sve normalno kada je Partizan u pitanju, ali svi smo veoma odgovorni. Prvenstvo nije završeno, čeka nas finale Kupa i to je posao koji naši momci i stručni štab moraju da urade", rekao je šef struke crno-belih na konferenciji za novinare u Humskoj.

Milinković objašnjava da bi bilo nepravedno prema sadašnjim igračima Partizana da se u finišu sezone govori o momcima koji bi mogli da dođu u klub.

"Na tu temu uopšte nismo razgovarali. To ne bi bilo fer, zbog naših igrača, ovih momaka koji sada nose crno-beli dres. Po okončanju sezone ti razgovori sledeće. Ima vremena za takve stvari. Samo, ne bih nikad, ni danas, preskočio činjenicu da nas čeka utakmica, u Kruševcu i da bi trebalo da obezbedimo naslov prvaka, iako jeste nadohvat ruke", preusmerio je trener Partizana pažnju na narednu utakmicu svog tima.

Uz to, dodao je...

"Partizan, shodno mogućnostima, učiniće sve da i navijači budu zadovoljni urađenim u predstojećem periodu. Ipak, da do kraja izguramo sve kako treba. Možda sam dosadan s tim, ali iskreno to tako vidim".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade

13.05.2015 04:31

Jojic, Sulejmani, Kacar dobar spic i nesto za odbranu i eto LS i dosta love da se sve to isplati samo napred LS nije daleko. Ulozite i sve ce biti trostruko vraceno pa i vise.

ODGOVORITE