Ипак је ОН велика легенда!

Карта за опроштајни дуел Џерарда кошта и до 2785 еура! Карте у редовној продаји за меч против Кристал Паласа су коштале далеко мање, али...

Фудбал 12.05.2015 | 22:00
Ипак је ОН велика легенда!

Субота 16, мај је дан када се од дреса Ливерпула опрашта једна од највећих легенди клуба. Капитен. Вођа. Господин. Стивен Џерард.

Меч против Кристал Паласа ће бити одлична прилика да сви којима је црвена боја у срцу одају признање за незаборавних 17 година Стивија Џија у њиховом клубу. Велика заоставштина остаће иза Енглеза, а нема сумње да ће опроштај бити велики спектаткл какав и приличи једном таквом асу који се на ето сели у Америку где ће наступати за Лос Анђелес Галаксије.

Очекује се да Енфилд буде крцат, а сви они који још увек нису дошли до карте врло веровато ће цео догађај испратити од куће. Или платити безмало 3.000 евра!

Наиме, толика је највећа цена карте за овај меч на црном тржишту. Препродавци ће поприлично зарадити јер је навећа цена карата у редовној продаји била око 70 еура.

Очекује се да Џерардовом опроштају од Ливерпуловог дреса присуствују и његове ћерке Лили, Ела, Лекси и Лордес које ће по неким најавама бити обучене у маскоте и на тај шаљиви начин учествовати у догађају.

Можда је скоро 3.000 евра превише новца за једну улазницу, али голови, асистенције, пожртвовање и изгарање Џерарда на сваком мечу са капитенском траком на руци за навијаче Ливерпула нема цену.

Коментари / 0

Оставите коментар