Ipak je ON velika legenda!

Karta za oproštajni duel Džerarda košta i do 2785 eura! Karte u redovnoj prodaji za meč protiv Kristal Palasa su koštale daleko manje, ali...

Fudbal 12.05.2015 | 22:00
Ipak je ON velika legenda!

Subota 16, maj je dan kada se od dresa Liverpula oprašta jedna od najvećih legendi kluba. Kapiten. Vođa. Gospodin. Stiven Džerard.

Meč protiv Kristal Palasa će biti odlična prilika da svi kojima je crvena boja u srcu odaju priznanje za nezaboravnih 17 godina Stivija Džija u njihovom klubu. Velika zaostavština ostaće iza Engleza, a nema sumnje da će oproštaj biti veliki spektatkl kakav i priliči jednom takvom asu koji se na eto seli u Ameriku gde će nastupati za Los Anđeles Galaksije.

Očekuje se da Enfild bude krcat, a svi oni koji još uvek nisu došli do karte vrlo verovato će ceo događaj ispratiti od kuće. Ili platiti bezmalo 3.000 evra!

Naime, tolika je najveća cena karte za ovaj meč na crnom tržištu. Preprodavci će poprilično zaraditi jer je naveća cena karata u redovnoj prodaji bila oko 70 eura.

Očekuje se da Džerardovom oproštaju od Liverpulovog dresa prisustvuju i njegove ćerke Lili, Ela, Leksi i Lordes koje će po nekim najavama biti obučene u maskote i na taj šaljivi način učestvovati u događaju.

Možda je skoro 3.000 evra previše novca za jednu ulaznicu, ali golovi, asistencije, požrtvovanje i izgaranje Džerarda na svakom meču sa kapitenskom trakom na ruci za navijače Liverpula nema cenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar