Пеп - види ово! Бајерн без гола 361 минут!!!

Гвардиола, стидиш ли се ових бројки? Бајерн без гола 361 минут, такву стерилност у Минхену не памте! Последњи пут клуб из Минхена везао три меча без поготка пре 17 година.

Фудбал 12.05.2015 | 14:40
Пеп - види ово! Бајерн без гола 361 минут!!!

Када је тог 21. априла Бајерн декласирао Порто (6:1) у оквиру четвртфинала Лиге шампиона чинило се да је машина из Минхена предоређена да ове сезоне помери стандарде модерног фудбала и обори бројне рекорде. Форма шампиона Немачке била је на највишој могућој тачки, а онда је уследила црна серија која прети да поједе минули рад Пепа Гвардиоле.

Бајерн је после драме у судару са Борусијом из Дортмунда елиминисан из Купа Немачке, затим је на Ноу Кампу гледао сурову демонстрацију силе Лионела Месија и другова. Практично, Бајерн пред собом има немогућу мисију да сутра увече надокнади минус из Барселоне. Тим пре што Баварску тресе невероватна офанзивна стерилност.

Звучи невероватно за екипу која има такве асове, али Бајерн из Михнена није постигао гол 361 минут. Последњи пут Гвардиолин тим погодио је мрежу ривала 28.априла против Борусије из Дортмунда, а од тада су на црту најбољем тиму Немачке излазили Леверкузен, Барселона и Аугсбург. Бајерн је доживео сва три пораза и није постигао гол. Такав црни низ у дому Бајерн последњих пут виђен је још пре 17 година.

Коментари / 0

Оставите коментар