Pep - vidi ovo! Bajern bez gola 361 minut!!!

Gvardiola, stidiš li se ovih brojki? Bajern bez gola 361 minut, takvu sterilnost u Minhenu ne pamte! Poslednji put klub iz Minhena vezao tri meča bez pogotka pre 17 godina.

Fudbal 12.05.2015 | 14:40
Pep - vidi ovo! Bajern bez gola 361 minut!!!

Kada je tog 21. aprila Bajern deklasirao Porto (6:1) u okviru četvrtfinala Lige šampiona činilo se da je mašina iz Minhena predoređena da ove sezone pomeri standarde modernog fudbala i obori brojne rekorde. Forma šampiona Nemačke bila je na najvišoj mogućoj tački, a onda je usledila crna serija koja preti da pojede minuli rad Pepa Gvardiole.

Bajern je posle drame u sudaru sa Borusijom iz Dortmunda eliminisan iz Kupa Nemačke, zatim je na Nou Kampu gledao surovu demonstraciju sile Lionela Mesija i drugova. Praktično, Bajern pred sobom ima nemoguću misiju da sutra uveče nadoknadi minus iz Barselone. Tim pre što Bavarsku trese neverovatna ofanzivna sterilnost.

Zvuči neverovatno za ekipu koja ima takve asove, ali Bajern iz Mihnena nije postigao gol 361 minut. Poslednji put Gvardiolin tim pogodio je mrežu rivala 28.aprila protiv Borusije iz Dortmunda, a od tada su na crtu najboljem timu Nemačke izlazili Leverkuzen, Barselona i Augsburg. Bajern je doživeo sva tri poraza i nije postigao gol. Takav crni niz u domu Bajern poslednjih put viđen je još pre 17 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar